Text

Prosjekter

Text

Våre bolig prosjekter i egenregi!


For tiden er det utbygging av 2 tomter i 'kristiantun byggefelt' som står for døren.


På den første tomten har vi planlagt to eneboliger i rekke, med carport. Disse leveres som nøkkelferdige med asfalt til døren. mer info under finner du under 'Kjedet enebolig'. Disse boligene er nå klare for salg.


Den andre tomten vi planlegger utbygging er merket som tomt 'M'. Her planlegger vi en tomannsbolig. Prosjektering av denne er ikke ferdig enda, mer info kommer når dette er klart.

Image
Image
Text

Fasader!


Praktiske boliger som gir mye lys inn i stuen og kjøkkenet, samtidig har man god u tsikt. Inngangsparti vestover med tilkomst i 1.etg. her er det også en romslig sportsbod med egen inngang.

Image
Text

Utsnitt av planløsning!


1.etg med stue kjøkken bad samt sportsbod.
Under etage med 3 stk soverom, gang, vaskerom og bad.

Image
Text

Situasjonskart over tomten!


Boligen er plassert hensiktsmessig på tomten med utsikt mot Ålesund. boligene blir seksjonert før overtagelse der boligane blir egne seksjonsnr med delt fellesareal for tilkomst og friareal!

Text

Om oss


Høyvik Bygg AS er stasjonert i Giske kommune.Vi har kontor på Gjøsundsætra, valderøya. Vi disponere og eget lager for byggevarer men bruker ByggKjøp Roald som vår hovedleverandør av byggevarer. kombinert med medlemskap i mesterkjøp som er eit grossistleddText

Kontakt oss


Høyvik Bygg AS

Sætra, 6050 Valderøya

Tlf/Fax: 70183780

e-post: post@hoyvikbygg.no

org.nr: 991 818 545 MVA

Image
Build your own website
Ⓒ Alle rettigheter forbeholdt
Privacy Policy
Din personlige integritet er viktig for oss. Vi bruker hovedsakelig cookies for statistikk og for å forbedre brukeropplevelsen.
Jeg aksepterer
Mer informasjon